tiistai 25. kesäkuuta 2013

Midsommaren 2013

Hejsan igen! Taas on jo viikko vierähtänyt postailematta - netti kun ei ole kokoajan käden ulottuvilla. Täällä menee hyvin eikä tylsää ole kerennyt olla montaakaan minuuttia koko matkan aikana. Nyt parin viikon aikana on kerennyt tapahtua niin paljon, että se tuntuu paljon pidemmältä ajalta. En ole myöskään koskaan nukkunut näin vähän näin pitkän jakson aikana. Joka ilta yömyöhään nukkumaan ja aamuvarhaiselta ylös. Huhhuh. Mutta en valita. Aikaa on muunmuassa vietetty syöden, syöden ja syöden hyvää ruokaa. Tässä kuvasatoa juhannukselta.

Juhannusaaton päivällinen paikallisessa Märthas Caféessa (jossa meillä on joka päivä aamiainen, lounas ja päivällinen).

Illan annokseni. Herkullista valkosipulileipää lisukkeineen.
En voinut vastustaa kiusausta: karamelliomena! Ensimmäinen kerta kun syön moista ja oli  ehkä himpun verran liian makeaa tän tytön makuun
Juhannusaatto vietettiin melkoisen rauhallisissa merkeissä, tsekkasimme tyttöjen kanssa perinteisen ruotsalaisen juhannuksen juhannussalkoineen, nautimme musiikista ja hyvästä seurasta. Iltapäivällä kurssiporukalla olimme merenrannalla piknikillä ja illalla kävimme ravintolassa syömässä alkupalat, sillä kenelläkään ei hirveän nälkä ollut kerennyt tulla päivällisen (eli sen piknikin) jälkeen.

Juhannussalko ja juhannusväkeä.
Pakollinen kukkakuva juhannukselta. Onhan keskikesä.

Tässä meidän posse illalla syömässä! Härligt. 
Juhannuspäivänä tehtiin reissu Kneippbyhyn ja siellä Sommarlandiin (jossa Laura 18vee nuorentui ainakin 10 vuotta..). Sääkin sattui juuri eikä melkein, aurinko paistoi ja lämmin oli, mutta kuuma ei tullut moneenkaan otteeseen. Paikkaa suosittelen todellakin lapsiperheille, sillä se vaikutti mahtavalta paikalta viettää aikaa perheen pienimpien kanssa.

Niin mikä se ikä oli...?
Henkisesti 8 vuotta.


Pelleilyhän kuuluu asiaan..

Kuten tässäkin!

Palaillaanhan taas paremmalla ajalla. Tässä oli nyt vähän miun midsommaren 2013 fiiliksiä, toivottavasti teilläkin oli onnistunutta aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti