maanantai 17. kesäkuuta 2013

Sneak peek, Week 1

Nyt on ollut viikon kestävä blogihiljaisuus tämän Visbyn matkan takia. Ennen matkaa muutaman päivän verran oli kone visusti kiinni ja pakattu omaan laukkuunsa ja nyt sitten täällä paikalla netin löytäminen on ollut melko hankalaa, tälläkin hetkellä istun paikallisessa kirjastossa. Pieni nettilakko ei kyllä tee pahaa meikäläiselle, etenkin, kun nyt on huomannut miten hankalaa ilman älypuhelimen nettiominaisuuksia on. Vieroitusta.


Fiilikset on aika huipussaan ja huomenna tulee ensimmäinen viikko täyteen matkassa ja itse täällä Visbyssä on tullut oltua sen viisi päivää. Kaupunki on erittäin kaunis, ei liian täyteen tupattu, muttei myöskään sellainen tuppukylä. Pidän myös siitä miten täällä on osattu vaalia vanhaa. Ihanat vanhat muurit ja mukulakivikadut,ah, me likes! 


Täällä on upeita pikkukatuja ja -kauppoja ja sitten taas suuria, hienoja nähtävyyksiä ja ketjuliikkeitä. Olemme porukalla katselleet nähtävyyksiä ja oppaan mukana kierrelleet niin itse Visbyssä kuin myös Pohjois-Gotlannissa (jossa bongasin matkan ensimmäiset Gotlannin russit!). Kielen takiahan tänne tultiin, mutta alan pikkuhiljaa ihastua tähän kaupunkiin jo sen itsensä vuoksi. Tarkempaa postausta esimerkiksi ruotsin kielen oppimisesta ja reissuista tulee sitten, kun on paremmin aikaa ja nettiä. Tämä nyt oli tällaista pientä fiilistelyä ja sneak peakkia. Kokonaisuudessaan matka on ollut (ainakin toistaiseksi) erittäin onnistunut. Ensimmäinen viikko siis kallistuu kokonaisuudessaan reilusti plussan puolelle. Nyt vielä kaksi viikkoa matkaa jäljellä, joten katsotaas miten ne sujuu! Pyrin postailemaan uudelleen viimeistään viikon päästä. Vi ses! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti