sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Partying, radalle.com

Tarkoituksena oli viettää erittäin tylsä lauantai-ilta itsekseen kotona, mutta toisinpa kävi. Kun pyydettiin lähtemään mukaan radalle.comiin, en yhtään tiennyt mitä odottaa. Lähinnä oletin siellä olevan läjäpäin laitettuja autoja ja niiden driftailevan ympäriinsä yötämyöten. No, sitähän se ei ollut. Itse autotapahtumaan emme kerenneet, mutta sen sijaan löysimme tiemme festarialueelle. Ja siellä sitten olikin menoa ja meininkiä.

Pahoittelen törkeää käsimerkkiä. 
Asu tällä tytöllä oli aika casuelli (ja verrattuna niihin tyttöihin, ketä siellä liikkui, niin suorastaan nunnamainen). Jos olisin tiennyt, että tapahtuma oli tällainen festarityyppinen niin olisihan sitä voinut laittaa vaikka jonkun muun värisen paidan kuin mustan. Mutta näillä mentiin, eikä kyllä menoa haitannut! Ja hyvänen aika ei siellä mikään täysi kesäsääkään ollut, että en tiedä miten ne tapahtuman alushousu-bikini-shortsi-toppi tytöt pärjäs. Itellä oli just hyvä, ehkä iltaa myöten jopa vilposa asustus.

Ensimmäinen anniskelualueen kyseenalaiselta keikalta, miten mä sinne päädyin? Tokassa Güntherin soundcheck (kameran akku loppui just oikealle keikalle..) ja vikassa Movetron.
Esiintyjälista ei ollut kummoinen, mutta eihän sitä sen takia sinne mentykään. Tunnetuimpia esiintyjiä taisi olla Movetron ja Günther. Siellä esiintyi myös Mr. Lothar, mutta ennen kuin kyseisen esiintyjän suuri lavashow alkoi, lähdimme jo matkaamaan (thank god!) kotia kohti.


 Kaiken kaikkiaan tapahtuma oli aika kiva. Tai meillä oli kiva porukka. Tai jotain, mutta kivaa oli kuitenkin. Ja hintakaan ei meikäläisen mielestä ollut mitenkään älyttömän suolainen, 30 euroa lähes koko illan kestäneestä hyvästä meiningistä. Itse kun en ole töiltä kerennyt paljoa tänä kesänä juhlia, niin jäi kyllä reissusta hyvä maku suuhun. Oli ihana päästä vähän tuulettumaan ulos. Tässä vähän tällainen sekava kuvapläjäys eiliseltä (ja noitten ei todellakaan ollut tarkoitus olla noin pieniä, saatika mustilla reunoilla... no ehkä nää kelepaa! )



Joku naattori otettiin kuvaan. Vissiin se oli melkein julkkis.
Illan fiilistelykuva, iloista porukkaa oli kyllä paljon. Ja sitten se ns. virallinen asukuva!

Joo no mut palaillaanhan taas! -Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti