keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Matkakuumetta

Alkaa pikkuhiljaa hivuttautua tajuntaan ajatus, että tiistaina herään jo Espanjan lämmöstä, Mijas Costasta. Vielä ennen matkaa on kuitenkin reippaasti valmistautumista jäljellä: koirat pitää sijoittaa kuka milloin mihinkin ja laatia listaa kotiin jäävien lemmikkien hoitajalle. Puhumattakaan kokonaisvaltaisesta talon siivoamisesta ja pikkutarkasta pakkailusta. On siinä taas hommaa, ja koska kuitenkaan ei ole viimeinen ilta, niin voin tätä kaikkea vielä hieman lykätä. 

kuva: weheartit
Meitä lähtee koko porukka, siis äiti, isä, veljet ja sisko. Meidän lisäksi samaan hökkeliin, tai huvilaan, majottautuu eräs toinenkin perhe, mikä on mielestäni vain jees! Majapaikkaamme kuuluu kaksi saunaa, uima-allas (lämmitetty, oijoih!), biljardipöytä, useampi makkari, useampi kylppäri ja keittiö kaikilla herkuilla. Kuvat näyttivät mainioilta, mutta mennääs nyt tsekkaamaan mökki paikanpäältä ennen kuin kehutaan sitä ihan maasta taivaisiin! 

kuvat:weheartit

Huvilasta ei ole pitkä matka Fuengirolaan tai oikeastaan mihinkään. Varsinkaan, kun olemme vuokranneet autot matkan ajaksi helpottamaan kulkemista. Olen myös katsellut kuvia Mijas Costasta ja sen ympäristöstä ja täytyy sanoa, että naminam. Ihanat maisemat, joten varmasti lenkkeilyintoakin löytyy ihan uudella tavalla! Kamerankin meinasin nappasta mukaan niin saadaan sitten ihan kunnon kuvia omasta takaa!

kuva: weheartit 

Innostuneita terkkuja! - Laura

2 kommenttia:

  1. Miten kiva blogi sulla onkaan! Rupeen lukemaan :)) T. Noora (munkin blogin saa katsastaa ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti :) harrastuksena väsäilen niin päivitys ei ole mitenkään säännöllistä, vaikka siihen pyritään (tähänkin vastaamiseen meni tovi..:D ) Ihanaa, että pidät !:)

      Poista