sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Huomenta

Sunnuntaiaamut on parhaita. Silloin sitä vaan löhöilee, rentoutuu ja juo kahvia pitkään. Ei tarvitse olla juoksemassa mihinkään, hoitamassa mitään asioita. Näistä etenkin pidän sunnuntaissa:

  • Sunnuntaisin kaupat eivät ole auki, ainakaan heti aamusta. Ei siis voi lähteä kaupungille täydellinen tekosyy olla tekemättä mitään
  • Sunnuntai päivisin televisio on täynnä hömppää, komedioita ja kaikkea ihanan turhaa ohjelmaa
  • Perjantai ja lauantai menevät kuin sumussa, koska aina on jotain tekemistä, suunnittelua ja laittautumista näiden vuoksi. Sunnuntai menee ihanan rauhassa.
  • Voin olla rennoissa kotivaatteissa koko päivän, ahh. 
  • On aikaa tehdä mitä vain haluan. Lenkkeillä Monan kanssa, postailla, tehdä söpön juustolautasen ja ottaa lasillisen Pepsi-Maxia ja katsoa elokuvaa. Tai vaikka käydä salilla, sillä hankin juuri elämäni ensimmäisen kuntosalikortin! 

Tämä aamu tosin on ollut vähän hektisempi, mutta vain hiukan. Pojat päätti lähteä meidän kotilammelle katsomaan sorsia, ja kyllähän sieltä saalista tuli. Tämä onkin todella hyvä, sillä meillä on juuri kotona kasvamassa tuleva noutaja, jonka pitäisi jo välillä kannella sorsaa ympäriinsä tottuakseen tähän. Kengät, sukat, vaatteet ja oikeastaan mitkä tahansa mitkä irtoaa ja on kevyitä kantaa ovatkin olleet pennun saapumisesta asti vaaravyöhykkeellä. Onneksi se kuitenkin vain kantelee tavaroita, ei järsi. 

Nyt me rentoudutaan Lissun kanssa sunnuntaiaamu tyyliin. Siis sen chihuahuan. Se on oikea kainalokoira, mielellään laiskottelee meikäläisen kanssa sohvalla. Tämä biisi on soinut nyt tässä repeatilla, ihanaa musiikkia mielestäni. Tässä se nyt linkkinä teillekin, enjoy! 




Vähän kuvatonta postausta välillä, palaillaan! -Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti