tiistai 24. syyskuuta 2013

Syksyn haasteet selätetty

... Tai ainakin ne pahimmat niistä, nimittäin ylioppilaskirjoitukset part syksy. Nyt sitten vaan odottamaan YTL:n tarkistamia tuloksia ja homma tältä erää paketissa. Stressiähän nää aiheutti melkosen paljo, joten pieni loma arjen keskellä oli jo paikallaan.

Kuva huoneen ikkunasta
Kuva korkeimmasta kerroksesta
Viime viikonloppuna kerättiin poikakaverin kanssa kimpsut ja kampsut kasaan, joita otin ylipakkaajana tottakai aivan liikaa mukaan, ja otettiin suunnaksi Vantaa. Kylpyläloman tarkoituksena oli viettää ihan vain rento viikonloppu kahdestaan - ja se me kanssa saatiin. Oikeastaan me vain löhöiltiin, rentouduttiin, syötiin ja nukuttiin hyvin koko viikonloppu. Ihanaa, pitäisi varmaan käydä useammin.

Jotain pientä loman kunniaksi

Tykkäsin hotellista ja kylpyläpuolikin oli ihan ok - ehkä se vaikutti, että meikäläiset alle 20 vuotiaina ei päästy vähän varttuneemmille tarkoitetulle kylpyläosastolle vaan polskuttelimme keski-iältään 5 vuotiaiden seurassa. Lauantai, keskipäivä ja kylpylä = aika paljon pikkuväkeä. No, ei kuitenkaan annettu asian vaivata liikaa. Kyllä siellä poreammeessa istui vaikka ympärillä kävikin kova hulina.

Taustalla se toinen lomailija, ja ei muuten ollut kummoinen siideri
Mieluinen juttu Fit:issä, kannattaa tsekata!
Aamupala oli mielestäni hyvä, oli jos jonkinnäköistä herkkua. Plussaa oli myös se, että olemme molemmat aamuvirkkuja niin selvittiin aamupalaruuhkilta. Oikeastaan olimme molempina aamuina jo seitsemän jälkeen hereillä, mutta toisaalta kävimmekin melko ajoissa nukkumaan. Tarkoitushan oli ladata akkuja - ei kuluttaa niitä. Ihana viikonloppu kyllä oli, ei tullut kameraakaan kaivettua laukusta turhan usein.. Ehkä joskus on vaan hyvä ottaa vähän aikaa rentoutumiseen ja jättää muut hössötykset hetkeksi sivuun. Suosittelen kyllä lämpimästi, niin hotellia, kuin koko ideaa ottaa sitä aikaa ihan vain rentoutumiseen. Kyllä sitä taas jaksaa.




Tälläista tällä kertaa, palaillaan aivan pian uusien juttujen parissa! -Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti