perjantai 16. elokuuta 2013

Kun oli vielä kesä

Koulun jälkeen nukuin tänään muutaman tunnin päikkärit, enkä ole sen jälkeen saanut mitään aikaiseksi. Unettaa vaan. Ei auta ajatus, että huomenna töitä. No, kuitenkin jälleen arkistojen kätköistä kaiveltuja aarteita. Näistä nyt ei ole montaakaan viikkoa - ovat vain unohtuneet. Eläimellistä menoa jälleen.

Tänä iltana on ollut hyvä sää. Aamulla vielä tuntui aivan syksyiseltä, joten valitsin vaatteet lämpimiä neuleita myöten. Iltapäivällä sitten oikein yllätti miten aurinko lämmitti, etenkin mustissa ja lämpimissä vaatteissa. Paistaa tuolla edelleen, varmaan pitäisi olla nauttimassa viimeisistä säteistä ennen kylmää talvea. Toivotaan kuitenkin, etteivät nämä ihan vielä viimeisiä säteitä ole. Toivotaan, että pian paistaa taas pian.

Tässä kuitenkin vielä ihan kesäisiä kuvia (oikein karmii, miten se kesä vaan vierähti). Kuvia ottaessa olimme taas ulkona kahvilla, ja kuten aina, lemmikit pyörivät jaloissa.

Kissa Wilma ei oikein kehdannut tulla luo koirien pyöriessä kokoajan tuolien ja pöytien alla, mutta kyllä se nautti seurata touhua.

Näiden aivan lempparilelu






Palaillaan pian ajankohtaisemmista aiheista. Hyvää viikonloppua! - Laura 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti