lauantai 3. elokuuta 2013

Sihti hukassa

...Nimittäin tuolla mun poikaystävällä. Sehän se nappasi eilen muutamat kuvat siitä mitä tällä tytöllä oli päällä ja kuvat puhukoon puolestaan. Kuitenkin propsit jo ihan vain yrityksestä/suostumuksesta. Tuo kun ei niin mielellään tartu kameraan! Kyllä minä siitä vielä hyvän kuvaajan koulutan..



Ja alkoihan se sitten jossain välissä sujuakin. Tosiaan eilen hutaisin niskaan oikeastaan ensimmäiset vaatteet mitä käteeni tarttui. Enhän mihinkään ollut varsinaisesti menossa. Kävimme poikkiksen kanssa kaupungilla katsomassa olisiko jossain jotakin meininkiä. Ei ollut. Loppujen lopuksi päädyimme McDonaldsin drive in:ille, jossa kävimme jo toisena perjantaina peräkkäin. Toivottavasti siitä ei ole tulossa tapa. Vaikka onhan se mukavaa. Ja saimme jo toisen sellaisen Coca-cola lasin. Ihan jees. 


 Olen täysin rakastunut tuohon valkeaan bleiseriin. Sekin on tuolta Ruotsin puolelta. Ihanasti raikastaa asua, oli sitten päällä mitä tahansa. Vaihtelua siihen tavalliseen ja ankeaan mustaan. Hiuksille en tehnyt kertakaikkiaan yhtään mitään. Avasin ponnarilta. Mutta taas: en jaksanut välittää. Jossain vaiheessa iltaa se myös taisi sinne ponnarille sujahtaa uudelleen. Se kun on niin helppoa.








Tällaisiin sumeisiin tunnelmiin on hyvä lopettaa. Tänään olen töissä pidennettyä päivää, joten nyt vain valmistautumaan! - Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti