keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Värien harmoniaa

Tänään oli keilaus-buffa-biletyspäivä. Siskolle ja tämän kavereille lähinnä, sillä pienen pieni siskoni täyttää huomenna 13 vuotta. Olimme poikaystäväni kanssa näille kahdeksalle tytölle kuskina, ja keilasimme ja söimme itsekin. Tältä minä näytin tänään. Aika samalta kuin niin monena muunakin päivänä, mutta tulipahan kuva otettua.




En edes tajunnut tästä kukasta kuvaa ottaessani, että samoissa värisävyissä liikutaan. Aivan kuten olisin jotenkin miettinyt tämän kokonaisuuden. No, totuus on, että en ole (niin ihanan suunnitelmalliselta kuin se kuulostaisikin). Lila paitani on yksi Ruotsista ostamistani. Åhlensista, mistäs muualtakaan. Ihastuin sen väriin ja siihen miten huoleton se on laittaa ja yhdistellä tavallisiin housuihin. Neuleen, bleiserin tai jakun kanssa siihen saakin sitten lähes minkänäköistä viimeistelyä tahansa. Rentoa, asiallisen rentoa tai hyvin asiallista.



 Nykyään minulla on aina hiukset kiinni. Oikeastaan se johtuu tuosta kahvilatyöstä. Joka aamu kun hiukset kietaisee ponnarille niin en sitten sen kanssa jaksa enää iltapäivästä säätää. Elämän pieniä iloja siis sekin, että saa olla hiukset aivan avoinna. Ahh, ehkä osaan arvostaa sitä koulun alkaessa tasan sen muutaman päivän ja turvaudun sitten taas hätäponnariin. On se kuitenkin vaan niin helppoa saada hiukset näyttämään suht siisteiltä suht nopeasti.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti