perjantai 26. heinäkuuta 2013

Herkuttelua

In Stile Mannila

En malta pysyä pois työpaikaltani. Tai maltan, mutta ne ruuat, uhh! Eilenkin käytiin iltapäivällä vähän maistamassa pitsaa ja jädeä ja piirasta.. oi nam. Käytiin ihan isommalla porukalla. Äiti, isä, veli, minä ja Juho. Oli oikein mukavaa. Aurinkokin paistoi oikein urakalla (ja minulla oli musta puolipitkähihainen, nappivalinta...).


Haluan vielä joskus kertoa paikasta enemmänkin. Siellä on todella kaunista, todella makoisia tuotteita ja oih, ne vaatteet! Puodissa on siis laadukasta italialaista naistenmuotia, laukkuineen ja huivineen. Taidan itse omistaa sieltä muutamat paidat, laukun, vyön ja käsikorun. Ja perheemme on myös maistellut läpi kaikki pastat ja useat eri levitteet, kastikkeet ja säilykkeet. Kaikki on aika namia.



 Pitsat on siellä aivan omaa luokkaansa. Juuri tänään valikoimaan ilmestynyt parsacremaa, mozzarellaa ja salamia sisältävä pitsakin kohosi meikäläisen top-listalle. Eilen juuri maistoin pitsaa, joka sisälsi parsakaalicremaa, mozzarellaa ja salamia. Ui nami. Hyvää oli myös jakamamme (kuvassakin näkyvä) Emännän pitsa, joka sisältää artisokkaa, mozzarellaa, herkkusieniä, kinkkua ja savujuustoa. Kyllä se vaan on niin, että pitsassa ja pitsassa on ero.


On siellä muutakin herkkua, kuin vain pitsaa. Eilen nautimme jäätelöä ja piirasta, joka vei kielen mennessään. Päivästä riippuen valikoima hieman vaihtelee, mutta kaikki tähän asti maistamani on ollut älyttömän hyvää (tämähän nyt menee ylistyslauluksi.. no mutta kun olen oikeasti sitä mieltä!). Tavallisesti olisin nauttinut piiraan kanssa myös kupin cappuccinoa, mutta eilen oli niin kauhean kuuma, että päätin juoda vain vettä. Lämmin juoma ei oikein uponnut!

Oli niin hyvää, ettei edes kuvaa kerennyt ottaa. Meni aika nopsakkaan, kun minä ja Juho tuo jaettiin! Ja jaoimme siis myös sen piiraan. Tai minähän sen taisin lähinnä syödä.

Kyllä jos Mikkelin suunnalla pyöritte ja espresson himo yllättää niin piipahtakaa ihmeessä. En ole ainut joka pitää paikkaa ihan huippuna!

Tälläista sitten tänään, nyt miettimään miten sitä perjantai-illan kuluttaisi! Viettäkäähän hyvä perjantai! -Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti