perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kuulumisia

Nyt päivät kuluu kaikki oikeastaan samaa kaavaa noudattaen. Tuntuu, ettei mitään kerkeä tehdä, mutta hittolainen kyllä se on ihan omasta asenteesta kiinni. Töitä on tullut tehtyä, mutta koska työpäiväni ovat suhteellisen lyhyitä, niin ei sitä voi tästä pirun saamattomuudesta kiittää. Koulujuttuja (hyh, kylmät väreet pelkästä ajatuksesta!) en ole kirjan avaamista enempää saanut tehtyä, vaikka todellakin pitäisi olla muutamat tehtävät jo valmiina. Apua. 


No mut hei, vielähän tätä kesää on jäljellä? Jos tänään alottais koulujutut. Jos vaikka viikonloppuna kävisin ensimmäistä kertaa tänä kesänä uimassa. Jos kirjoittelisin useammin tänne blogiin. Niinpä, jos sitä nyt vaikka kunnostauduttaisiin monella eri saralla (ainahan se on se "jos").


Ja kyllä. En ole vielä kertaakaan tänä kesänä saunonut rantasaunassa, viettänyt yötä mökillä, saatika sitten uinut (meillä kun mökille on hurjasti matkaa, ehkä jopa kilometri). Olen kyllä kuullut, että vesi on kuin linnunmaitoa. Ehkä pitäisi tosissaan käydä edes katsomassa sitä järvimaisemaa.. Olkoon se vaikka tämän viikonlopun projekti!

Laittelin teille nyt viime viikolta kuvia meidän laiduntajista! Voi että miten tykkäänkin kun näkyy näitä nuorikoita, kun vaan katsoo ikkunasta ulos. Kyllä ne vaan peltomaisemaa kaunistaa vielä entisestäänkin.
Tässä meidän Teppo. Pystykorva& Karjalankarhukoira mikseri. Edustuskuva ja...
...hassuttelu kuva 
Tälläisiä terkkuja täältä päin tällä kertaa, palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti