torstai 25. heinäkuuta 2013

Mökkielämää

Vihdoinkin sain toteutettua yhden kesän pakollisista toimista. Nimittäin mökkeilyn. Nyt kolmen päivän sisään olen ollut kolmena iltana mökillä, aika hyvin, vai mitä?


Meidän mökki on melko suojaisassa paikassa. Ei naapureita, kun vasta sitten vastarannalla. Mökkimme on kallionrinteellä, mikä harmistutti etenkin silloin, kun jouduimme saunavedet vielä kantamaan ylös (kiitos sille, joka keksi pumpun.. Tai sille joka keksi laittaa sellaisen meidän mökille!). 




Ei siellä ole mitenkään sen kummemmin mitään laitettu. Uusi terassi siihen on vasta rakennettu, joka toi kyllä huomattavasti lisää tilaa ja lisäsi mökillä käymisen mukavuutta aivan älyttömästi. Kun on hyvä sää, siinä me lähinnä sitten ollaan. Jos huono, emme yleensä ole mökillä. Simple as that. Kukkapuskia tai muita ei ole istutettu tai mitään vastaavaa, mutta on siellä vaan niin pirun kaunista muutenkin. Luonto on nättiä ihan sellaisenaan.

Mona






Mökkielämän "ikäviä" puolia.

Pakko muuten mainita, että en saanut vieläkään itseäni uimaan. Varpaat kyllä kastelin. Ei taida ihan olla meikäläisen juttu tuo järvessä uiminen. Ainakaan vielä. Hyi, kylmää vettä.

Siellä se mustikkamonsteri menee.. Lilla
Noi meidän kleini tytöt on kyllä hauskoja. Lilla nyt etupäässä vetää pitkin puskia ja voitteko kuvitella - syö siellä itsekseen mustikoita! Ei sen koiran ahneudelle vaan näy loppua! Nythän nuo meidän nuoremmat tytötkin jo on vähän oppinut vanhemman matamin tavoille, katoaa mustikat lähimmistä puskista aika sutjakkaan.

Metsän tutkimisen jälkeen on hyvä nukahtaa
Kyllä nyt mietityttää miksei ole tullut aiemmin tänä kesänä käytyä rantasaunassa. Ihana paikka. Ihana olla vaan. Toissapäivänäkin unohdin puhelimen kotiin mennessämme mökille - vaan eipä haitannut!

Tällaisista maisemista tänään. Palaillaan pian! - Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti